Voor Rock, Boogie, Rockabilly, Rock 'n Roll, Swing, Country of Folk en een stevige pint, kom je op zaterdag 16 April naar Tielen. In zes muziekcafés staan er live orkesten op het podium. Een gratis belbus pendelt tussen de kroegen en haalt de bezoekers op in de buurgemeenten.

 

De organisatoren opteren voor een mix van lokaal talent en toporkesten. De orkesten spelen elk 3 sets van 40 minuten. om 21:00, 22:40, 00:20 The Buckshots - Café De Koetsier Deze band uit Gierle brengen een krachtige mix van rockabilly, rootsrock en country nummers. Met de close harmony zang van Flip, Tom en Els geeft hun muziek iets extra's.

Jiving Sister Fanny - Fanfarelokaal Rock zonder franjes. Meer moet dat niet zijn. Flushed Harmony - Herberg In den Drietip Dit "eigenstijls" collectief uit Antwerpen en verkent de grenzen van Folk en Rock muziek. Ze slepen iedereen mee in hun wereld vol enthousiasme. om 21:50, 23:30, 01:10 The Bamboo Applecutters - Café de Grote Fluit Zes blazers, een driekoppige ritmesectie, een gitarist, een bassist en een zangeres, die de toonladders bewandeld als geen ander.

En neen, deze Swing band komt niet uit Las Vegas maar uit Lille! Johnny and the mg's - Theater De Orchidee Vijf rasmuzikanten met een eenvoudig recept: Stop Dr Feelgood, Dave Edmunds en de Inmates in een mixer en voeg er wat kruiden aan toe.

Dien warm op en laat het publiek los. Folsom Brothers - Sportkafee Tielenhei Vijf broers uit Arendonk brengen Johnny Cash weer tot leven in hun Country en Rockabilly nummers.

Een gratis belbus (GSM 0476/37.20.88) pendelt tussen de dorpen (Tielen-Kasterlee-Lichtaart-Poederlee-Lille-Gierle) en de deelnemende cafés. Inkomkaarten zijn verkrijgbaar in de deelnemende cafés en/of bij leden van fanfare de Kempenzonen. In voorverkoop betaalt u 6 Euro. Wacht u tot de avond zelf, dan betaalt u aan de deur 7 Euro. Meer info op: kroegentocht.kempenzonen.be